onsdag 9 januari 2008

Åttonde plats i årets whippet 2007


Nietzsche slutade på åttonde plats bland debutanthanarna i Årets whippet 2007. Vi är väldigt stolta över vår fina pojke. Vi jobbade på bra under förra året. Det blev både ris och ros, som det brukar vara. Lillpojken drog till och med på sig en tvåa i Alfta. Sånt är livet. Han placerade sig som etta med ck vid ett flertal tillfällen och en gång med hp i unghundsklass, två bästa haneplaceringar. Vi är väldigt nöjda med fjolårets säsong och ser med spänning fram emot 2008 års utställningar. Nietzsche kommer förhoppningsvis att bli en "farlig" motståndare i utställningsringen under 2008! ;-) Han håller på att utvecklas till en ännu stiligare pojke, vår glade kelgris. För oss är det viktigt att ha kul, och det brukar vi ha på de flesta utställningar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till placeringen på debutantlistan! Han har haft ett bra år, både i ringen och på lc-fältet. Vi hoppas att 2008 ska bli ännu bättre.

Jenny,Nokia och Leo sa...

GRATTIS!

Jag hoppas vi ses någon gång nästa år, det hade varit kul!
Det är ju mycket stort på gång...både utställningar och LC.

Susanne Lindström sa...

Till Jenny:

Kommer ni till Krägga i juli? Vi har fördelen att Anttis föräldrar bor i Skinnskatteberg, och med norrländska mått mätt är avståndet på 10-11 mil enkel väg till Krägga ingenting. Vi ställer ut i Västerås också i samma veva, både kennelklubbens och vinthundsklubbens utställningar. Det är lika bra att köra när man ändå är i gång! ;-) Vi har ju inte något överflöd av utställningar här uppe.

Jenny,Nokia och Leo sa...

Vi får se vart vägarna bär i sommar, Krägga låter både lockande och avskräckande ;-D (inte för att ni ska dit, utan pga hela jippot i sig)