tisdag 11 december 2007

Utmanad Nietzsche

Nietzsche har blivit utmanad av Zero att lyfta fram sex ovanliga eller speciella saker om sig själv (hunden alltså...) och att skicka utmaningen vidare till sex nya hundar.

Så här blev det:

1. Jag är inte fascinerad av små bebisar. De är väldigt otäcka!
2. Jag är en lyhörd kille som gärna vill vara matte och husse till lags. Jag försöker i alla fall så gott jag kan. När Pippi sticker iväg på sina utfärder i skogen följer jag bara med en bit och springer snabbt tillbaka till matte och husse och väntar in Pippi.
3. Jag tycker mycket om att vara ute. Det spelar nästan ingen roll vad det är för väder. Ja, det får ju inte spöregna eller så, men annars (om jag får springa lös spelar det ingen roll att det regnar). Pippi är så mesig och vill gå in på en gång när det är lite blött ute.
4. Jag älskar att springa med Pippi. När vi får möjlighet att sträcka ut ordentligt springer jag ifrån henne hur lätt som helst. Hon kan bli lite arg på mig då och skälla på mig och nafsa efter mig :D
5. Jag tycker om att sova och mysa, helst i mattes och husses säng.
6. Jag älskar att äta. Matte och husse hävdar att jag måste hålla igen lite annars kommer jag aldrig att få något utställningscert. En domare tyckte att jag var några hekto för tung (dumma människa). Men vad bryr jag mig om det och matte och husse tycker i alla fall att jag är den snyggaste hundkillen i världen.

Inga kommentarer: