söndag 11 januari 2009

Soffbilder med dålig kamera



Ja, jag skyller på kameran att det blir dåliga bilder. Det är verkligen dags att skaffa en ny kamera! Vi har inte brytt oss om att försöka få till några nya uppställningsbilder eftersom det inte är lönt. Så här fint låg de i alla fall, småhjärtarna, i soffan när jag satt och tittade på skidskytte! Nu är det dags för en långpromenad innan herrarnas masstart!

6 kommentarer:

Jenny,Nokia och Leo sa...

Visst är det otacksamt med en dålig kamera när man har så fina objekt...jag försöker bestämma mig för Canon eller Nikon men kommer inte fram till nåt. Några tips??

Susanne Lindström sa...

Jenny: jag har haft en Nikon systemkamera på 90-talet och några andra betydelsefulla erfarenheter har jag inte. Förmodligen är det en smaksak. Jag har provat en digital systemkamera, Nikon, som jag tycker fungerar väldigt bra. Samma kamera som fångade de fina bilderna på min dotter Enya i höstas som låt ute på bloggen. Den är superbra, men väldigt dyr. För vår del blir det en lite billigare variant.

Men du, då ses vi i Eskilstuna i sommar då?! Vi ska boka in någon Bed and breakfast i närheten av Eskilstuna i två nätter. Vi ska inte ställa Pippi, men jag ska ändå vara där och titta på tikarna.

Sara och Miki sa...

Fina motiv iallafall, det är huvudsaken =)

Susanne Lindström sa...

Du är snäll du Sara, men de skulle ju bli lite snyggare med en bra kamera! :) Nietzsche är för övrigt lite svår att fånga på bild. Hur jag än försöker blir han aldrig riktigt bra. Han gör sig bäst in real life.

Anonym sa...

Tack snälla! Ja, visst är hannatapeterna underbara?
Jag såg du hade skrivit om grisögon och magsjuka? Vars har du köpt dina? Jag har nämligen upplevt samma sak!

Susanne Lindström sa...

Annelie: jag tror att det var de som vi köpte på rusta. nu har vi grisöron från överskottsbolaget. de är i alla fall mycket billigare och ingen magsjuka så här långt. det gäller väl att hålla igen lite på de där öronen. nietzsche är alldeles tokig i dem. skulle han så många som han vill ha skulle hans mage nog vara ständigt ur funktion!