söndag 19 april 2009

Lillprins Sakari har anlänt

Då är jag hemma igen med världens finaste lilla whippetpojke! :-) Resan gick oväntat bra. Sakari sov i stort sett hela tiden i canvasburen. Han kissade inte en enda gång under natten trots att han drack vatten. Han är en väldigt trygg och självsäker krabat, klev in i huset som om det var den mest självklara saken i världen. Pippi och Nietzsche tycker att han är lite läskig, men det går snart över. Mötet dem emellan var ändå väldigt odramatiskt. De morrar och skäller lite på honom när han är för kaxig. Mer än så är det inte.

Jag ställde in buren i valplådan så att Sakari skulle bekanta sig lite med den inför tågresan. Ett tag var alla fem (kvarvarande) valpar inne i den och tog för sig.


Sakari i mitten

Väntan på tåget i Skövde. Han tycker inte om kopplet.
Pippi ser coolare ut på bilden än vad hon är. Hon ligger på helspänn
9 kommentarer:

Annielie sa...

Men sötaste lilla valp! Vad duktig han verkar vara!

Sara och Miki sa...

Söt söt söt! Åh vad mysigt med valp <3

Jenny,Nokia och Leo sa...

Nu är förra inlägget "botta" men jag skriver väl lite oxå. Skönt att resan gick bra och allt annat med hittills =)

Mona Lindström sa...

Lycka till med lillprinsen!! Vilken resa ni gjorde hem, nog är dom otroligt duktiga. Måste nog även säga att du själv är modig och åker tåg själv med en 8 veckors valp. Häftigt tycker jag.

Hälsningar Mona och tjocka släkten från Mora

Susanne Lindström sa...

Jenny: jag tog bort det där konstiga inlägget eftersom det publicerades av misstag. Jag är inte vän med mina nya bärbara dator. Den lever sitt eget liv!

Mona: Tack så mycket. Jag hade laddat upp med kiss- och bajstidiningar men de behövdes inte. Han är verkligen helt makalös lille Sakari. Han går omkring här i huset som om han aldrig gjort någonting annat. När Pippi skäller på honom tittar han lite på henne och bara går vidare. Han försöker dia henne, men det går inte så bra! :-)

Jenny,Nokia och Leo sa...

Hi,hi så kan det gå med teknikens under ;-D

Mona Lindström sa...

Det är Anna-Carin min kennelkompis som har köpt ett hus och ska flytta, men hur skulle du kunna veta det. Det är hon som bloggar.

kramar från Mona

Whippeten Nota sa...

Antar att lyckan är total hemma hos er nu när lille Sakari äntligen har hämtats hem =) Det är en helig känsla som infinner sig i huset med en bappis hemma, iaf när dom är lugna ;-)

Ekonördarna på Lyckobacken sa...

Men så fantastiskt vacker han är! :D

Krama om honom ordentligt!