tisdag 12 maj 2009

Sänghundar


Under högen i sängen ligger Pippi. Hon är fenomenal på att bädda ner sig. Så fort vi har bäddat i ordning sängen ser det ut så här! Sakari brukar lägga sig nära henne eller ibland till och med på henne, men då brukar det höras ett dovt morrande under täcke och överkast. Mellan kuddarna brukar Sakari ligga på nätterna. Ibland har man en liten kompis att dela kudde med.

6 kommentarer:

Mona Lindström sa...

Sakari ser helt salig ut där han ligger och myser!! Visst är dom härliga, jag somnar så skönt när hundarna kommer och lägger sig under täcket hos mig. Mysigt!!

Susanne Lindström sa...

Jag vill helst inte ha hundarna under täcket på nätterna. De är så duktiga på att sträcka ut sina "långa" ben och då har man en massa klor mot mage, rygg eller ben. Men jag har svårt att sova om de inte ligger i sängen! Det ska bli intressant att se hur det går när Sakari är fullväxt! Frågan är om vi människor får plats i sängen då! :-)

Whippeten Nota sa...

Han är för söt lille Sakari! Ja det går ju bra att dela kudde med dom när dom är små, inte lika skoj nu när Jippie kommer med sina långa "vassa" ben å delar kudde med mig...

Birgitta sa...

Känner igen det där med "långa vassa ben".
Jisco vill gärna ligga och "spjärna" mot någonting ibland... och det är ju sååå kul när det är mattes kind han spjärnar mot! ;o)

Play A While sa...

Han ser väldigt nöjd ut!!!!

Jenny,Nokia och Leo sa...

Vilken gullegris! Häftigt att de är så lika varann syskonen =)