måndag 15 juni 2009

Sakaris soffsovstil


6 kommentarer:

Sagoruna sa...

Ser STORA likheter med hans bror här i Skåne... Underbart fångat med kameran.

Play A While sa...

Det ser väldigt skönt ut!!!!!!!

Mona Lindström sa...

Ja se den sovstilen känner vi igen från de andra play a while hundarna som bor i Mora.

kramar från tjocka släkten

Susanne Lindström sa...

Det kanske finns fler kännetecken xom vi kan identifiera! :-) De är fördiskare av stora mått och sover på lite "märkliga" vis. Henrik och Jenny H. kanske kan hjälpa oss att få fram fler kännetecken.

Jenny,Nokia och Leo sa...

Ska jag beskriva Leo så har han en superglad svans som viftar hela tiden. Mat-tjuv!!! han har redan lyckats ta sig upp på matbordet trots sin ringa ålder =)

KELIG, jag har inte varit med om någon hund som är så förtjust i att mysa. Tar man upp honom i knät så njuter han för fullt och han älskar långa sovmornar i sängen. Sover med lätthet till kl 10 om han får...sen är det fullt ös!!!

Susanne Lindström sa...

Sakari sover till halv sju ungefär, får mat och går ut en sväng. Sedan sover han ganska länge, 10-11, om det inte är en massa folk runt omkring (som det har varit den senaste veckan). Han har också en massa ljud för sig. När maten är på gång skällpratar han för fullt till maten står på golvet. Andra ljud han har för sig är mer av fågelkaraktär, eller hur man nu ska beskriva det. Han inte bara slickar i sig av rester ur diskmaskinen utan kliver helt sonika in i diskmaskinen och rensar allt som bara går. När vi står och lagar mat lägger han gärna upp tassarna på bänken och försöker nå allt som finns där. På matbordet lägger han också upp tassarna om han får en chans. Han har ännu inte haft möjlighet att stjäla någonting. Han är en så helt annorlunda hund än de andra två och hungrig är han jämt. Sakaris svans viftar också hela tiden och han är alltid på tårna och ska alltid vara först. Det är ju så svårt att säga till honom på skarpen när han är så söt. Han är en hund med ett ousinligt självförtroende och det är så underbart!