lördag 19 april 2008

Höjden av slöhet!

Vi hade planerat att äta lite indiskinspirerat i kväll, allting är inhandlat; quornbitar, färsk ingefära och annat gott. När det kom till kritan bangade vi helt och hållet. Vi orkade helt enkelt inte laga mat idag. Att jag är trött är mer eller mindre givet eftersom jag har kört en hårdpass på Tenton gym tidigare idag. Antti har cyklat med hundarna, ingenting annat! :-D Det slutade med att vi beställde mat från restaurang Gandhi, en vegetarisk thali till mig, en mixed thali till Antti och två nanbröd, mums. Godare mat kan man nästan inte få. Just nu sitter jag och väntar på att Antti ska komma hem med maten. Solen skiner, jag har ett glas vitt vin i handen (nästan) och det är lördag. En ledig dag till. Cykla eller åka skidor i morgon? Det är frågan!

Nu börjar vi vår nedräkning till Parisavresa. Den 29 april kör vi till Skinnskatteberg för att lämna vovvarna hos farmor och farmor. Den 30:e flyger vi från Skavsta till Paris. Åter till Skavsta 6 maj. Hämta hundarna i Skinkan och så raka vägen tillbaka till Umeå. Jag har undervisning 10-12 den 7 maj. Jag kommer förmodligen att vara mycket trött, men förhoppningsvis nöjd. Men hur ska jag klara mig utan vovvarna i så många dagar?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vi åker till Paris 21 maj och återkommer 25 maj och samma tanke gror hos mig; hur ska jag klara mig utan Lotus?

Han ska bo hos min mamma och hennes sambo bortsett från natten mellan lördag coh söndag då de ska se Rod Stewart i S-vall, då får han bo här hemma med Johans mamma och pappa. Även fast man löst det så himla bra så vill man inte vara utan honom ju!

Ska bli härligt att ta oss till paris, det är ju våran bröllopsresa...

Må så gott! /Malin

Susanne Lindström sa...

Till Malin:

Visst är vi lite fåniga! De kommer säkert att ha det jättebra när vi är borta. Anttis föräldrar kommer nog att skämma bort dem alldeles för mycket. Det blir strikta förhållningsregler när det gäller ätandet! De ska ju ställas ut i sommar. :-)

Jenny,Nokia och Leo sa...

Här är en till som är fånig! Har varit på semester utomlands (och alltså varit tvungen att lämna bort vovvarna) 2ggr på 11 år. o visst överlevde både dom och jag
;-D

Anonym sa...

Tack för inlägget i min gästbok.
Måste bara få förtydliga att Gipsie, Aaniston Shopping In Paris är en tik som ägs av Kennel Allettes. Alltså ingen herre.
Hoppas att ni alla får en härlig Paris resa och att era hundar sköter sig hos hundvakterna.

/Mia