lördag 8 augusti 2009

SvVk Umeå

Det blev inga framgångar idag på SvVk:s utställning i Umeå under Wim Wiersma. Sakari blev trea med HP i babyklass och för Nietzsche blev det ingenting.


Visst är det konstigt att han inte vann, lillprinsen, när han är så snygg och charmig?! :-) Han var inte tillräckligt utvecklad enligt domaren!
Nu blir det paus i utställandet för Sakari. Jag och Nietzsche åker till Högbo i september, sedan blir det lång vila för honom också. Det blir visserligen LC-prov i Norrbotten i september, men efter det... vardagsmotionerande samt lugn och ro! Skellefteå i mars 2010 är vi tillbaka i ringen igen!

5 kommentarer:

Sara och Miki sa...

Jag tycker han är supertjusig lilla Sakari (jag trodde förresten man uttalade det som Safari fast med K hihi). Jag funderar faktiskt på att ta provet i Norrbotten, hälsa på hemma lite :)

Mona Lindström sa...

Vilken tur att han inte var fullt utvecklad vid den åldern, hur skulle han då se ut när han är 3 år:)) Tycker att han är jättefin.

hälsningar från hon med skorna

Susanne Lindström sa...

Ja visst är det en konstig kommentar. Han sa också "I love this puppy and please let him be a puppy"!??? Det är väl ändå bättre att berätta varför han kom trea. Det spelar ju egentligen ingen roll, han är så liten än! Jag har då inga problem med att det finns domare som inte gillar mina hundar, men de får gärna vara ärliga. :-)

Ursula Andersson sa...

Jag tycker att Sakari ser jättefin ut och lik Saga, och hon är i mina ögon välutvecklad för sin ålder ... Ibland önskar jag att domarna kunde vara mer precisa i vad de menar, men jag tror det är svårt också i och med tidspressen (fast jag hörde att just denna tog lång tid på sig att bedöma).

Anna-Carin sa...

Ja nog är han fin. Det där med att vara ärlig är kanske inte så lätt, ibland kan domarn inte säga exakt vad som gör att hon/han tycker så det bara är så. Kanske det är en känsla. Som tur är tycker vi ju olika och får olika känslor för saker och ting.
kramar från hon som tycker hon har världens vackraste whippet:)