onsdag 15 juli 2009

Dåliga LC-resultat

Jaha, Nietzsche står för LC-championat och springer givetvis sina absolut sämsta lopp någonsin. Han tappade helt enkelt trasan i det höga gräset. Han slutade på 74 poäng och Pippi som också sprang bort sig fick sina sämsta poäng någonsin, 74,25. Men vad gör väl det! Vi är fortfarande lite euforiska över att Pippi är välbehållen med oss på semester!
Efter vår tur till Wij Trädgårdar i Ockelbo (där vi åt världens godaste buffélunch!) är vi nu i Skinnskatteberg hos Anttis föräldrar. I morgon börjar min jakt efter ett par svarta träskor med kurbitsmålning. Alltså måste vi åka till Dalarna. (gränsen ligger knappt två mil härifrån). Vi provar lyckan i Avesta först och finns det inga där åker vi vidare till Ludvika och Söderbärke. I Söderbärke finns Sveriges äldsta skoaffär. Där borde de verkligen ha träskor med kurbitsmålning!
Vi har kameran med oss, men ingen kabel för att kunna lägga in bilder i datorn, Det är ju så typiskt! I morgon ska jag ta 5-månadersbilder på Sakari och så kan jag inte lägga ut dem på bloggen. Jag kanske tar bilder med telefonen och skickar till någon som sedan mejla mig bilderna! :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att höra att ni befinner er i Dalarna!
Hälsa min gamla hemstad Ludvika!
Inger

Mona Lindström sa...

Nämen fatta Susanne att det är till Mora Nusnäs du ska åka om du ska ha kurbits på dom. Kom och handla och för att sen hälsa på oss. Bra idé va?

Mona

Susanne Lindström sa...

Mona: Vi var faktiskt på väg till Mora, men ändrade oss i sista stund. Vi tänkte kolla in Anders Zorn-gården. Givetvis hade vi tänkt höra av oss till er också. Det blev lite väl lång omväg kom vi på. Finns det svarta träskor med kurbits i Mora? I Avesta går det inte att få tag i.

Jag och Sussie Forsgren (som har Play A While Tiimari) har lite planer inför nästa sommar. Finns det något bra samlingsställe i Mora med övernattningsmöjligheter (för de som inte har husvagn:-))? Vi kan prata om det i VIlsta!

Mona Lindström sa...

Det ska vi absolut prata om. Vill du att jag fixar träskor till dig så kan jag göra det och ta med det till Vilsta. Inga problem

Mona

Jenny,Nokia och Leo sa...

Min mamma var i Nusnäs för något år sen och handlade skitsnygga dalahästprylar b.la en i svart med silvermålning på. Sen dess har jag också velat åka dit, så en träff i Mora nästa sommar låter kanon!!! Det vill vi gärna vara med på =)

Susanne Lindström sa...

Jenny: den svarta hästen med har jag hemma. Den köpte jag i Sundborn som ligger utanför Falun. Den och en massa annat, går att köpa från Grannas i Nusnäs http://www.grannas.com/.

Susanne Lindström sa...

Jenny: den svarta hästen med har jag hemma. Den köpte jag i Sundborn som ligger utanför Falun. Den och en massa annat, går att köpa från Grannas i Nusnäs http://www.grannas.com/.