lördag 1 september 2007

Myren igen
Någon kanske undrar om vi gör något annat än är ute på myrar. Det gör vi ju givetvis, men idag var det verkligen myrväder. Jag och Nietzsche trivs nog bäst där. Pippi tycker också att det är roligt, men hon springer hellre i skogen där det är lite torrare. När det är så här fint väder är det svårt att ta itu med allt annat som man borde göra. Det får bli en annan dag.

2 kommentarer:

Mrs Harajuku sa...

Vad härligt det såg ut! :) Lotus har varit ute och sprungit en massa han med och man verkligen ser hur lyckliga de är då de får springa fritt regelbundet istället för att bara ligga inne i en lägenhet i stan! Sådana gånger älskar man verkligen att vara ute och vill aldrig mer gå in!

I helgen har Johan varti och fjällvandrat så jag och Lotus har bara myst, vi har haft besök av en kompis, Sara, som sov över eftersom det går en mördare lös i området där hon bor; Gullänget. Jätteotäckt, mina gamla hemtrakter. Går att läsa på www.allehanda.se om du vill?

Vi ska iväg på födelsedagskalas strax och sedan ska vi fixa lite tills Johan kommer hem!

Ha en skön söndag, fina vänner!

Kramar Malin & Lotus

Susanne Lindström sa...

Jag håller med! Det är så härligt att vara ute med hundarna i skogen. Jag som alltid tyckt om att vara i skogen har nog aldrig varit ute så mycket som nu. Men i morgon börjar älgjakten och då får man vara lite försiktig.

Hemma hos oss snickras det för fullt på förrådet. Svärfar Martti anlände i fredags från Skinnskatteberg för att hjälpa till. Nu går det undan. Antti hinner inte så mycket när han jobbar 8-5 i veckorna. Själv är jag inte så bevandrad i snickrandets konst, vilket jag i alla fall kan skylla på rådande genusstrukturer i samhället. Det är skönt att kunna göra det, men lite prolematiskt eftersom de faktiskt går att förändra. Jag vill i alla fall inte göra det för tillfället. Jag är hellre i skogen med hundarna.

Låter skönt med fjällen. Jag blir lite avis. Kram och hälsa och krama de dina!
/S